Maak kennis met onze scholen

Op onze 11 scholen voor voortgezet onderwijs, verspreid over de gemeente Groningen, bieden wij onderwijs in de volle breedte: praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium.

 

Beleefmaanden januari, februari, maart

Omdat het nu niet mogelijk is om tijdens open dagen in grote groepen onze scholen te bezoeken, hebben we met de andere VO-scholen in de stad de maanden januari, februari en maart uitgeroepen tot Beleefmaanden. We organiseren dit via scholenmarktgroningen.nl. In deze periode organiseren alle scholen verschillende (online) activiteiten voor groep 8-leerlingen en hun ouders/verzorgers.

 

Onze scholen voor voortgezet onderwijs

Wil je meer weten over een specifieke school? Klik in onderstaand schema op de naam van een school en kom van alles te weten over het onderwijs, het aanbod, de sfeer, de activiteiten en nog veel meer! Natuurlijk hadden we je het liefst welkom geheten in onze scholen. Nu dat niet mogelijk is hebben we aan onze leerlingen en docenten gevraagd een online rondleiding voor jullie te verzorgen. Neem je een kijkje in onze scholen?!

Op weg naar de brugklas

In het boekje ‘Op weg naar de brugklas’ lees je alles over onze 11 VO-scholen. Ze hebben allemaal een eigen karakter. Daarom hebben we voor elke leerling een passende plek. Het boekje geeft allerlei tips voor het kiezen van een school.

 

Heb je een school gekozen?

Meld je dan uiterlijk 15 maart 2021 aan.